Гаспачо з індичкою ЇDLO, 60 г
Гаспачо з індичкою ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: нутове пюре сушене (70%), індиче філе варене сублімоване (17%), петрушка сублімована, томат сушений, паприка червона сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, часник сушений, перець чилі, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики гаспачо ЇDLO
- Маса нетто – 60 г
- Маса порції – 450 г
- Енергетична цінність – 214,3 Ккал
- Білки – 18,0 г
- Жири – 3,6 г
- Вуглеводи – 29,3 г
- Термін придатності – 2 роки