Харчо грузинське з індичкою ЇDLO, 56 г
Харчо грузинське з індичкою ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Поки кавказці з усіх усюд сперечаються, чия ж насправді ця страва, наш шеф-кухар створив справжній похідний шедевр! Адже коли ти голодний і виснажений, на першому місці для тебе буде смак, а не походження. І цей… тобі знадобиться трішки терпіння, інакше зіпсуєш момент. Отже, ти традиційно відкриваєш пакетик ЇDLO, заливаєш окроп і чекаєш 10 хвилин. Головне – не поспішай їсти, спокійно відкрий упаковку і вдихни аромат. Відчув?! Ну справді, зазвичай ти, перебуваючи хто-зна де, сподіваєшся отримати хто-зна що. Але аж ніяк не справжній харчо, немов щойно з плити. Шматочки індички, рис, овочі – це ще не все. Страва б не була справжньою без суто грузинської приправи хмелі-сунелі. Тут є навіть волоський горіх. Навіщо? Не питай, куштуй, потім зрозумієш. Прекрасний смак страви гарантуємо, адже всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Склад: рис варений сублімований (48%), суміш тушкована сублімована (33%): перець солодкий, томат, цибуля, соус ткемалі, горіхи волоські, індиче філе варене сублімоване (16%), томатна паста, майоран, кориандр, шафран, петрушка, перець чорний, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики харчо ЇDLO
- Маса нетто – 56 г
- Маса порції – 400 г
- Енергетична цінність – 174,8 Ккал
- Білки – 11,6 г
- Жири – 3,9 г
- Вуглеводи – 25,1 г