Крем-суп з грибами ЇDLO, 60 г
Склад: горохове пюре, шампіньйони сушені, цибуля сушена, петрушка сушена, кріп сушений,часник сушений, перець, сіль. Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: струсити пакет, вийняти поглинач, додати до страви 450 мл окропу (до рівня 8,5 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
- Маса нетто – 60 г
- Маса порції – 450 г
- Енергетична цінність – 174,1 Ккал
- Білки – 12,6 г
- Жири – 0,6 г
- Вуглеводи – 31,2 г
- Термін придатності – 2 роки