Борщ пісний з квасолею 46 г
Склад: квасоля варена сублімована, овочі тушковані сублімовані (буряк, капуста, морква, цибуля,томатна паста, петрушка), картопляні пластівці, томатні пластівці, цукор, сіль, часник сушений. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: струсити пакет, вийняти поглинач, додати до страви 400 мл окропу (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою.
Характеристики:
- Маса нетто – 46 г
- Масса порции – 400 г
- Енергетична цінність – 148,7 Ккал
- Білки – 6,6 г
- Жири – 0,6 г
- Вуглеводи – 31,3 г
- Термін придатності – 2 года