Крем-суп томатний з креветками ЇDLO, 65 г
Крем-суп томатний з креветками ЇDLO
Ніжна середземноморська страва містить поживний горох нут, що в купі з чищеними сублімованими атлантичними креветками, перетертими томатами та запашним базиліком робить цю страву не тільки ніжною, але й вишуканою.
Склад: пюре гороху нут сушене (80%), креветки варені сублімовані (8%), базилік сублімований, томат сушений, паприка сушена, цибуля сушена, мускатний горіх, коріандр, морська сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 15 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Характеристики крем-супу ЇDLO
- Маса нетто – 65 г
- Маса порції – 400 г
- Енергетична цінність – 447 Ккал
- Білки – 33,1 г
- Жири – 6,5 г
- Вуглеводи – 68,7 г