Борщ з індичкою та квасолею ЇDLO, 50 г
Борщ з індичкою та квасолею ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Склад: овочі тушковані сублімовані: буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка (30%), картопляні пластівці (23%), індиче філе варене сублімоване (20%), квасоля варена сублімована, цукор, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики борщу ЇDLO
- Маса нетто – 50 г
- Маса порції – 450 г
- Енергетична цінність – 170,1 Ккал
- Білки – 8,2 г
- Жири – 0,5 г
- Вуглеводи – 35,8 г
- Термін придатності – 2 роки