Суп гороховий з яловичиною 60 г
Суп гороховий з яловичиною від ЇDLO більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м’ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем найживописнішого в світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнить твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий «малюнок» інгредієнтів, одним словом – все, як завжди. Роль спецій виконує сушений кріп, який додає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Склад: яловичина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Спосіб приготування: струсити пакет, вийняти поглинач, додати до страви 400 мл окропу (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
- Маса нетто – 60 г
- Маса порції – 400 г
- Енергетична цінність на 100 г – 184,7 Ккал
- Білки на 100 г – 15,7 г
- Жири на 100 г– 1,6 г
- Вуглеводи – 28,7 г
- Термін придатності – 2 роки