Полента з індичкою ЇDLO, 100 г
Полента з індичкою ЇDLO
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: кукурудзяні пластівці (67%), філе індиче варене сублімоване (10%), паприка червона сублімована (5%), паприка зелена сублімована (5%), вершки рослинні сухі, томат сушений, часник, перець чилі, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики поленти ЇDLO
- Маса нетто – 100 г
- Маса порції – 400 г
- Енергетична цінність – 331,2 Ккал
- Білки – 13,1 г
- Жири – 5,1 г
- Вуглеводи – 62,8 г